ağız kokusu kürü nasıl uygulanmalı

ağız kokusu kürü nasıl uygulanmalı: Ömer Coşkun ağız kokusu için sizlerinde yararlanabileceği bir kür tarif ediyor. Ağız Kokusu iki boyutta incelenen bir durumdur. İlk durum fizyolojik durum olup ağız kokusu olan kişilerde ağız kokusunun nedeni ağız kokusuna etken olabilecek maddelerin tüketilmesi ve bu doğrultuda oluşan ağız kokusudur. İkinci durum ise patolojik kökenli durumlar bu durumlarda ağız kokusu 3 boyutta incelenebilir.

Bu boyutlardan ilki kişi ağız kokusunun olduğunun farkında değildir. İkinci boyut ise bireydeki kötü kokuyu onunla diyaloga girenler tarafından anlaşılır ve şahıs ikaz edilir. Son durum ise kişi kokunun farkındadır. Oluşan kötü koku kişiyi rahatsız eder. Özellikle de çevresini. Bu konuda araştırmalar yapan bilim adamlarından biri de Ömer coşkundur. Ömer Coşkunun ağız kokusu için bitkisel çözüm önerilerini açıklayacağız.

Ömer coşkun ağız kokusuna karşı şifalı bitkilerle bu sorunu ortadan kaldırmak ve ağız kokusuna bitkisel çözüm yolu bulmak için araştırmaları olmuştur. Ömer Coşkun ağız kokusu için 3 adet kür önermektedir. Bu kürlerden ilki mersin ağacı yaprağı ile kuru üzümün bir çanakta hamur kıvamına getirilerek tüketilmesi şeklinde. Ömer Coşkun ağız kokusu için önerdiği ikinci kür karanfil, mesleki tarçın ve baldan oluşuyor. Bu kürü hazırlamak da oldukça basit saydığımız malzemelerden 3’ er kaşık tatlı kaşığı bir çanakta toplanır.

Sonra un haline getirilene kadar ezilir. Bal ile hamur şekline getirilir. Sonra da tüketilir. Ömer coşkun’ un ağız kokusu için önerdiği son kür yine baldan ve gül kurusu, Hindistan cevizi, meyan kökü, karanfil, öd ağacı, tarçından oluşan bir kür. Bu kürün hazırlanışı da oldukça basit karışımı un haline getirin. Sonra bal ile hamur şekline getirdikten sonra tüketin.

Yorumlar