beyaz lahana kürü nasıl uygulanmalı

Horlama neden kaynaklanır: horlama üst hava yollarındaki tıkanıklık ve daralmalara bağlı oluşan sestir. Bu ses soluk alma sırasındaki hava akımının yarattığı titreşimden kaynaklanmaktadır. Günümüzde 20 yaş üzerindeki her 10 erkekten 4-5'inin zaman zaman, 3'ünün ise sürekli horladığı gösterilmiştir.

Kadınlarda ise, 40 yaş sonrası menopoz ile birlikte benzer oranda horlama geliştiği saptanmıştır. Üst hava yollarında daralma yapan tüm sebepler horlamaya yol açabilir Burun tıkanıklığı yapan nedenler, Burun eğriliği, Sinüzit, Konka hipertrofisi, Alerjik rinit (saman nezlesi), Geniz eti özellikle çocuklarda, Küçük dil ve yumuşak damak sarkıklığı, Büyük bademciklerin olması, Alt çenenin küçük olması, Dilin normalden büyük olması, Aşırı kilo (obezite)

beyaz lahana kürü nasıl uygulanmalı: ibrahim saraçoğlu katıldığı tv. programında horlama, uyku apnesi, uyku bozukluğu için kür tarifini paylaştı. saraçoğlu horlama için lahana tarifini sizlere tavsiye ediyor.

gerekenler: beyaz lahana, su

lahana tarifi : 2-3 tane beyaz lahana yapraklarını 1 litreden biraz az suda kaynatın, haşlandıktan sonra, suyunu sabah akşam aç karına günde 2 defa 1 bardak içilmelidir.

Yorumlar