Ender Saraç Zayıflama Çayı nasıl yapılmalı: Yaşam koşullarımız sürekli olarak değişiyor. Yaşamımızın bu değişen yüzüne ayak uydurabiliryor muyuz? Hastalıklar değişti ve hastalıklar neden olan zararlı mikroorganizmalarda peki insanoğlu bu zararlı organizmalara karşı savunma sistemini değiştirebildi mi? cevapsız bir çok soru. yaşadığımız dünya da artan ihtiyaçlar insanları adeta robot haline dönüştürüp hergün belli bir görevi yerine getirmekle görevli makinelere dönüştürmüş gibi.
Bu makinelerin ihtiyaçları için ise kurulan devasa et üretme, bitki üretme ve hububat üretme çiftlikleri inşa edildi. Peki bu çiftliklerde üretilen ürünler insan sağlığına faydalı mı? zararları var mı? Kurduğumuz bu düzen ise insanoğlunun sonunu hazırlar nitelikte kontrolsüz besinler vücudumuza girmekte metabolizmamızı etkilemekte yaşadığımız toplum ise bizi tembelleştirmekte ve hareketsizliğe iterek gereksiz kilo alma yani çağın hastalığı obeziteye mahal verir duruma gelmiştir. Peki hiçbir şey yapmayacak mısınız!
Ülkemizde de son yıllarda artan bu Türk tabirleriyle aşırı şişmanlık tehlikeli boyutlara doğru yol almakta. Ulusumuz adına bu konuda güzel günlerin beklediğini söylemek oldukça zor. Obezite ve zayıflık konusunda araştırmaları bulunan değerli hocalarımız Dr. Ahmet Maranki, Dr. İbrahim Saraçoğlu, Dr. Ömer Coşkun, Dr. Ender Saraç gibi değerli bilim adamlarımız şişmanlık ve zayıflama teknikleri hakkında bizlere yardımcı olmak için araştırmalarını sürdürmektedir.
Ender Saraç Zayıflatan çay yapılışı: Ender Saraç'ın hazırladığı bu zayıflatan çay yapımı oldukça basit ve kullanılan malzemelerin ulaşılabilirliği açısından da bir o kadar uygundur. Zayıflatan çay için kullanılan malzemeler: 1 ya da 2 tane avokado yaprağı, 1 çay kaşığı kadar yeşil çay, az bir miktarda kiraz sapı ile buna ek olarak mısır püskülü ve son olarak da rezene tohumu. yalnız bu çay tek başına kullanmak yeterli değildir. Bu çayla birlikte Dr. Ender Saraç'ın göbek eriten diyeti ve Dr. Ender Saraç Göbek eriten egzerzislerini yapmanız da gerekecektir.
Ender Saraç Zayıflatma çayı tatbiki: Bahsedilen tüm maddeler 1 kaç dakika kadar kaynatılmalı ve kaynamadan hemen sonra 3 ya 4 dakikalık demlenme nöbetine terk edilmelidir. Yemeklerden önce 1 dilim limon ilavesi ile içilmelidir. Kesinlikle tatlandırıcı eklemeyin.
Bu makinelerin ihtiyaçları için ise kurulan devasa et üretme, bitki üretme ve hububat üretme çiftlikleri inşa edildi. Peki bu çiftliklerde üretilen ürünler insan sağlığına faydalı mı? zararları var mı? Kurduğumuz bu düzen ise insanoğlunun sonunu hazırlar nitelikte kontrolsüz besinler vücudumuza girmekte metabolizmamızı etkilemekte yaşadığımız toplum ise bizi tembelleştirmekte ve hareketsizliğe iterek gereksiz kilo alma yani çağın hastalığı obeziteye mahal verir duruma gelmiştir. Peki hiçbir şey yapmayacak mısınız!
Ülkemizde de son yıllarda artan bu Türk tabirleriyle aşırı şişmanlık tehlikeli boyutlara doğru yol almakta. Ulusumuz adına bu konuda güzel günlerin beklediğini söylemek oldukça zor. Obezite ve zayıflık konusunda araştırmaları bulunan değerli hocalarımız Dr. Ahmet Maranki, Dr. İbrahim Saraçoğlu, Dr. Ömer Coşkun, Dr. Ender Saraç gibi değerli bilim adamlarımız şişmanlık ve zayıflama teknikleri hakkında bizlere yardımcı olmak için araştırmalarını sürdürmektedir.
Ender Saraç Zayıflatan çay yapılışı: Ender Saraç'ın hazırladığı bu zayıflatan çay yapımı oldukça basit ve kullanılan malzemelerin ulaşılabilirliği açısından da bir o kadar uygundur. Zayıflatan çay için kullanılan malzemeler: 1 ya da 2 tane avokado yaprağı, 1 çay kaşığı kadar yeşil çay, az bir miktarda kiraz sapı ile buna ek olarak mısır püskülü ve son olarak da rezene tohumu. yalnız bu çay tek başına kullanmak yeterli değildir. Bu çayla birlikte Dr. Ender Saraç'ın göbek eriten diyeti ve Dr. Ender Saraç Göbek eriten egzerzislerini yapmanız da gerekecektir.
Ender Saraç Zayıflatma çayı tatbiki: Bahsedilen tüm maddeler 1 kaç dakika kadar kaynatılmalı ve kaynamadan hemen sonra 3 ya 4 dakikalık demlenme nöbetine terk edilmelidir. Yemeklerden önce 1 dilim limon ilavesi ile içilmelidir. Kesinlikle tatlandırıcı eklemeyin.
Yorumlar
Yorum Gönder