Hamam otu tozu nasıl kullanılmalı

Hamamtozu nedir: Hamam tozu birçoğunuz bu kelimeyi ya hiç duymadınız ya da tam olarak ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Hamamtozu bir tüy dökme yöntemidir. Bunun nedeni ise hamamtozu ile tüy dökme kürleri nin eski zamanlarda yaygın olarak bilinmesi ve günümüzde giderek unutulmasıdır. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için bir çok yöntem ağda, epilasyon, lazer gibi yöntemler vardır. Bir kısmı pahalı bir kısmıda can acıtır.

İşte bu durumda alternatif arayacağımız bir bitkisel ilaç olan hamam otu tozudur. Hamam otu acı yapmadan, canı yakmadan kullanıp istemediğiniz tüylerden kurtulabilirsiniz. yapmanız gereken bitkiselcilere ( aktarcılara ) gidip, Hamam otu tozu istemeniz ve eve gelip su ile karıştırıp tüylerin üstüne sürmek kalıyor. Yalnız dikkat edilecek bölge yüz hariç heryere sürülebilir. Hamam otu tozu nasıl temin edilir. Hamam otu tozunu kolaylıkla aktarladan temin edebilirsiniz.

Hamam otu tozu nasıl kullanılmalı: Güzel bir kaba hamam tozunu yeticek kadar göz kararı döküyorsunuz, üstüne çamur gibi yapıcak ne çok cıvık nede çok taşlaşmış olmuyacak. Daha sonra eldiven yardımıyla belirtilen bölgelere sürüp sadece 3-4 dakika beklemek olucak. 3-4 dakika bekledikden sonra sürülen bölgeyi su ile yıkamak olucak ve sonucu görebileceksiniz.

pürüzsüz cilt icon smile Hamam Otu Tozu ile istenmeyen tüylere bitkisel çözüm. dikkat edilmesi gereken nokta tüyler gittikden sonra 2-3 hafta sonra çıkmaya başlıyor.Jilet gibi dibinden almıyor ve dolayısıyla 2 misli çıkmıyor.Ciltte fazla beklenirse ( 3-4 dakika üstü ) tahriş yapabiliyor.Özellikle eldiveni belirtiyorum ellerinizle direk temasda biraz yakabiliyor.

Yorumlar