hanımlar anason çayını mutlaka denemelisiniz

hanımlar anason çayını mutlaka denemelisiniz: Anason çayı bir çok faydası olan bir çaydır. Ancak bayanlara daha çok faydaları vardır. Yeni doğmuş bebekleri olan bayanlarda süt miktarını artırır. Genç kızlar da göğüs gelişimine yardımcı olur, orta yaşdaki bayanlarda ise göğüslerin dolgunluğunu korur. Hamilelik dönemlerinde miğde bulantısı olaylarını azaltır. Adet döneminin gün aralıklarını ayarlayıcı etkisi vardır.

Sinir Sistemi ve Kalp İçin Yararları Vardır. Sinir krizilerini önleyici etkisi vardır. Migrene iyi gelir. Beyin yorgunluğunu giderir. Uyku düzenini sağlar. Kalbi kuvvetlendirir ve kan dolaşımını ayarlar. Diğer Faydaları arasında, İdrar sökücü etkisi vardır. Vücuttaki pis atıkları boşaltır. Cinsel arzuyu artıracak yönce etkisi vardır. Astım, bronşit ve öksürük hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Bronşları boşaltarak nefes alımını kolaylaştırır.

Anason Çayı nasıl tüketilmeli: Bir bardak kaynamış sıcak suya 1 kahve kaşığı konarak karıştırılır. Vücut sıcaklığını gelene kadar beklenir ve ardından süzülerek içilir. Bu işlemi haftada bir kaç defa uygulamanız sizin yararınıza olacaktır.

Yorumlar