ibrahim saraçoğlu kuru incir kürü nasıl tüketilmeli: ibrahim saraçoğlu bu kürün yumurta sayısını artıracağını vurguluyor. özellikle hamile kalmakta yumurtlama azlığından dolayı yetersiz olan bayanların yumurta sayısını artıran bu kürün oldukça etkili olduğunu vurguluyor. İbrahim Saraçoğlunun kuru incir kürü yumurta sayısını artırarak hamilelik olasılığını daha da artırıyor
İbrahim Saraçoğlu Kuru incir kürü hazırlanışı: İbrahim Saraçoğlunun bu kürünün oldukça basit bir tarifi var. yapmanız gereken yarım litre kaynayan suya 15 ila 16 adet kuru incir atmak ve 20 dakika müddetince ağzı kapalı şekilde kaynamaya terk etmek. Yaklaşık 20 dakika sonra ılıması için bırakın. Kuru incir kürünün son aşaması süzmek. Süzme işleminin ardından kürünüzü 3 e ayırarak öğünlerden 15 dakika önce için. Bu kürü 3 hafta boyunca uygulayın. üç haftanın sonunda 1 hafta boşluk bırakın. Sonra tekrar devam edin. taki 6 haftaya ulaşana kadar. 1 haftalık boşluk da dahil 7 hafta yapıyor buna dikkat edin. Kürü günlük hazırlamaya özen gösterin. dikkat edilmesi gereken not Kaynayan suya incirleri atarken 2 parçaya ayırarak bırakın. Sayet üstünde beyaz pudra ihtiva ediyorsa soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynayan suya bırakın.
Yumurta çatlatmak için kuru incir kürü tatbiki: Yumurta çatlatmak için bu kürü uygulamayı düşünürseniz kuru incirleri 6 dakika kadar kaynattıktan sonra kaynayan suyun içine 1 tane havucu dilimleyip bırakın ve 4 dakika daha kaynatın. Bu kür yumurtaların çatlamasına faydası olur. Bu kürün daha iyi sonuç vermesi için kürle birlikte beyaz kuru soğanı ince ince doğrayın ve 1 kaşık sumak ilave edin. Öğünlerden 15 dakika kadar evvel bu karışımı tüketin. 1 hafta içinde 4 kez uygulayın. yumurtalık kisti, polistik over hastalıklarından uzak durmuş olacaksınız.
İbrahim Saraçoğlu Kuru incir kürü hazırlanışı: İbrahim Saraçoğlunun bu kürünün oldukça basit bir tarifi var. yapmanız gereken yarım litre kaynayan suya 15 ila 16 adet kuru incir atmak ve 20 dakika müddetince ağzı kapalı şekilde kaynamaya terk etmek. Yaklaşık 20 dakika sonra ılıması için bırakın. Kuru incir kürünün son aşaması süzmek. Süzme işleminin ardından kürünüzü 3 e ayırarak öğünlerden 15 dakika önce için. Bu kürü 3 hafta boyunca uygulayın. üç haftanın sonunda 1 hafta boşluk bırakın. Sonra tekrar devam edin. taki 6 haftaya ulaşana kadar. 1 haftalık boşluk da dahil 7 hafta yapıyor buna dikkat edin. Kürü günlük hazırlamaya özen gösterin. dikkat edilmesi gereken not Kaynayan suya incirleri atarken 2 parçaya ayırarak bırakın. Sayet üstünde beyaz pudra ihtiva ediyorsa soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynayan suya bırakın.
Yumurta çatlatmak için kuru incir kürü tatbiki: Yumurta çatlatmak için bu kürü uygulamayı düşünürseniz kuru incirleri 6 dakika kadar kaynattıktan sonra kaynayan suyun içine 1 tane havucu dilimleyip bırakın ve 4 dakika daha kaynatın. Bu kür yumurtaların çatlamasına faydası olur. Bu kürün daha iyi sonuç vermesi için kürle birlikte beyaz kuru soğanı ince ince doğrayın ve 1 kaşık sumak ilave edin. Öğünlerden 15 dakika kadar evvel bu karışımı tüketin. 1 hafta içinde 4 kez uygulayın. yumurtalık kisti, polistik over hastalıklarından uzak durmuş olacaksınız.
Yorumlar
Yorum Gönder