ömer coşkun dan funda suyu ile zayıflama önerileri

ömer coşkun dan funda suyu ile zayıflama önerileri: Funda çok şifalı bir bitkidir.Funda bitkisi; İdrar yolları dezenfektanı, kabızlık giderici ve idrar söktürücü olarak kullanılmaktadır. Böbrek kumu dökücü ve selülit giderici etkiler de sahiptir.

Funda bitkisi kadar funda suyu da çok şifalıdır. Aktarlarda hazır olarak satılan funda suyu,çok etkili bir zayıflatıcıdır. Ayrıca iltihabı, romatizma ve ağrı kesici olarak da kullanılmaktadır. Funda suyu idrar yolları dezenfektanı, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir. Altına ıslatan çocuklarda faydalıdır.

Funda Suyu nasıl tüketilmeli: Özellikle zayıflamada etkili olan ve Funda yapraklarından elde edilen ve aktarlarda hazır olarak satılan funda suyu; bir ölçek funda suyu koyulan bir çay bardağının üzeri içme suyu doldurularak tüketilen bu faydalı ürünün günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce içilmesi önerilmektedir.

Hazır funda suyunu, günde üç kez 1/4 ü funda suyu, 3/4 ü su olmak şartıyla kilo verme amacıyla kullanabilirsiniz. Zayıflama için kullanılan bu üründe diğer zayıflama yardımcısı ürünlerde olduğu gibi düzenli olarak kullanılması gerekmektedir. Etki süresi kullanan kişinin metabolizmasına bağlı olarak değişmekle birlikte ortalama 3 hafta içinde gözükmeye başlamaktadır.

Vücutta biriken yağların hızla yakılmasını sağlayan funda suyu çabuk ve sağlıklı kilo vermenizi sağlar. Ayda 7 kilo verilmesini sağlayan funda suyu herkesin kolaylıkla uygulayabileceği bir kilo verme yöntemidir. Herbalist Doktor Ömer Coşkun da zayıflama için funda suyunun hergün içilmesini tavsiye ediyor. Funda suyu ağır kokulu bir bileşim olduğundan kullananların şikayeti gene

llikle bu konudan rahatsız olmalarıdır. Funda suyu ile birlikte biberiye ve kekik sularının da kullanılmasının etkiyi arttırdığı bilinmektedir. Funda suyu aktarlarda bulunabilen bir üründür. Bunun yanında internet ortamında satın almak mümkündür.

Yorumlar